ST0-172

Symantec ST0-172 Dump, Buy Latest Symantec ST0-172 Exam Free Download With High Quality

Symantec ST0-172 isn’t just ideal for college students it also occasion preserving by giving readymade at home alternatives and the one can possibly conserve the efforts by avoid wandering here and there seeking a competent mentor.Symantec ST0-172 qualified college students are getting a lot more than their expectations inside market place simply because Symantec ST0-172 will be involving great market value. If you should often hear via all of your close friends or buddie ahead of regarding Symantec¬†https://www.pass4itsure.com/st0-172.html exam. however, you may not get given a significant shown to Symantec ST0-172 exam sample questions because of various worries about this technique involving Symantec ST0-172 exam then it’s high time pertaining to deciding concerning Flydumps regarding boosting prospective buyers associated with our bait.

QUESTION: 1
An administrator has successfully recovered all Symantec NetBackup 7.5 catalogs, which used the only two catalog backup tapes. A number of backups have taken place and a catalog backup is run automatically. The catalog backup fails with an error code
96. The administrator investigates and discovers that all of the tapes have been allocated. What is the cause of this error?
A. The catalog recovery freezes the catalog tapes. B. The catalog recovery suspends the catalog tapes.
C. The catalog recovery freezes the catalog tapes in the NBU-Catalog volume pool.
D. The catalog recovery suspends the catalog tapes in the NBU-Catalog volume pool.
Answer: A

QUESTION: 2
An administrator needs a report that displays all images written to both disk and tape for a particular client. Which command should be run to display the report?
A. bplist -all
B. bpimmedia -U
C. bpimagelist -U
D. bpstulist -all
Answer: B

QUESTION: 3
A Symantec NetBackup administrator is trying to determine whether they have tapes that have been encrypted. Which report would provide this information?
A. Tape Written
B. Tape Lists
C. Tape Summary
D. Images on Tape
Answer: C QUESTION: 4

How does a Symantec NetBackup administrator determine which Storage Lifecycle Policies image copies are incomplete?
A. nbstl
B. nbslputil
C. nbstlilist
D. nbstlutil
Answer: D

QUESTION: 5
What is the image removal behavior for relocated images from a Disk Staging Storage Unit when the high water mark is reached during a backup?
A. Symantec NetBackup waits for the backup to complete before removing the oldest images until the low water mark is reached.
B. Symantec NetBackup waits for the backup to complete before removing images with the lowest rank data classification until the low water mark is reached.
C. Symantec NetBackup removes the oldest images until the low water mark is reached.
D. Symantec NetBackup removes images with the lowest rank data classification until the low water mark is reached.
Answer: C

QUESTION: 6
A backup is configured with a 10 minute checkpoint interval. The third checkpoint interval expires in the middle of transferring the file images.zip. The backup fails 7 minutes later, after transferring images.zip and three additional files. Where does the backup resume?
A. at the point of failure in images.zip
B. at the beginning of images.zip
C. at the end of images.zip
D. at the previous checkpoint
Answer: C QUESTION: 7

Auto Image Replication is being used to replicate New York backups to London. The New York backups have completed. What is the next step?
A. image duplicated to London using a storage lifecycle policy to a Disk Staging Storage Unit
B. image duplicated to London using a Disk Staging Storage Unit
C. image duplicated to London using a storage lifecycle policy to a media server deduplication pool
D. image duplicated to London using Symantec NetBackup Vault to tape
Answer: C

QUESTION: 8
Which command is used to manually register a new media server with the database on the master server?
A. nbemmcmd
B. nbdevconfig
C. bpminlicense
D. bpsetconfig
Answer: A

QUESTION: 9
What is the default location for a Symantec NetBackup 7.5 master server installation on Windows?
A. C: /Program Files/Veritas
B. C: /NetBackup
C. C: /Program Files/Symantec
D. C: /Program Files/NetBackup
Answer: A

QUESTION: 10
A company expanded the Symantec NetBackup 7.5 environment by adding a new media server. What is the fastest way to update several hundred Symantec NetBackup clients with the new media server information?

A. run the update_all_clients script
B. run the add_media_server_on_clients script
C. run the install_bp script
D. run the install_client_files script
Answer: B

QUESTION: 11
An organization is installing a Symantec NetBackup 7.5 master server and the license key is unavailable during the installation process. What will be the result of the installation?
A. All features will be enabled for a 30-day evaluation period.
B. Only core functionality will be enabled.
C. Installation of the master server will fail.
D. Symantec NetBackup services will fail to start on the master server until a license key is installed.
Answer: C

QUESTION: 12
A master server controls five media servers, each running 100 jobs per day. The master server has two CPUs and 2 GB of RAM. A company purchases an additional media server and adds it to the Symantec NetBackup 7.5 domain. The performance of the master server is severely affected and jobs are now queuing. Which action should an administrator take to resolve this problem?
A. add disk space to the master server
B. add CPUs to the master server
C. add memory to the master server
D. add HBAs to the master server
Answer: A

QUESTION: 13
Which area of the Administration Console displays the throughput of backups for all clients?

A. Status of Backups report
B. Device Monitor display
C. All Log Entries report
D. Client Backups report
Answer: C

QUESTION: 14
An administrator is unable to back up all client data within a given backup window. The current configuration is displayed below.

How should the administrator improve performance and decrease backup elapsed time?
A. enable multiplexing in the policy schedules
B. replace LTO3 drives with LTO5 drives
C. replace the network switch with a 10GB switch
D. enable client side compression
Answer: A

QUESTION: 15
Why would a customer select “Use Change Journal” in the Symantec NetBackup 7.5 client settings?
A. to identify changes of the client’s VxFS change journal
B. to increase performance of an NTFS volume that contains more than 1,000,000 files
C. to increase performance of an NTFS volume file system that contains a few very large files
D. to increase performance of a VxFS volume that contains more than 1,000,000 files
Answer: B QUESTION: 16

What happens when an administrator cancels a child job created by a storage lifecycle policy?
A. All child jobs are cancelled, but the parent job continues to run.
B. Only the single child job is cancelled.
C. All child jobs and the parent job are cancelled.
D. All child jobs continue to run.
Answer: C

QUESTION: 17
A Symantec NetBackup administrator has an environment that runs over one thousand jobs a night. Some nights there are hundreds of jobs queued waiting for a resource. Which action should the administrator take in the event that specific jobs need to run when a resource next becomes available during that evening’s backup session?
A. pause all queued jobs except for the job that needs to run
B. change the job priority for the job in the policy
C. increment the job priority in the activity monitor for the job
D. cancel the job and the restart the job after changing the policy job priority
Answer: C

QUESTION: 18
Under which set of circumstances would a lower priority job run before a higher priority job when both start at the same time?
A. when the lower priority job has multiplexing enabled and can join an existing multiplex group
B. when the lower priority job requires media in a volume pool
C. when the higher priority job can use the media already loaded in the drive
D. when the higher priority job has multiple streams set to 4 and four tape drives are available
Answer: A

Get yourself composed for Microsoft actual exam and upgrade your skills with Flydumps Symantec ST0-172 practice test products. Once you have practiced through our assessment material, familiarity on Symantec https://www.pass4itsure.com/st0-172.html exam domains get a significant boost. Flydumps practice tests enable you to raise your performance level and assure the guaranteed success for Symantec ST0-172 exam.